Under utvikling

Bodø kommune

Mørkved Handelspark nord

Prosjektfakta

  • Status: Reguleringsavklaringer pågår med Bodø kommune
  • Matrikkel: 42/ 5,6 og 7, Bodø kommune
  • Adresse: Bodøveien 706 og 708, 8020 Bodø kommune
  • Areal: 20 000 m²
  • Formål: Næring / Handel
  • Leietakere: Ikke avklart pt.
  • Estimert ferdigstillelse: 2025

Mørkved Handelspark nord – under utvikling

Byggingen av Mørkved Handelspark er i gang, og Fazenda har nå startet arbeidet med mulig utvikling av et tomteområde på 20 mål nord for Rv80. 

Det pågår nå reguleringsavklaringer med Bodø Kommune og Statens Vegvesen.

Tomten vil ha svært god eksponering langs innfarts åren til Bodø og området fremstår som svært attraktivt med populære handelskonsept som Tesla, OBS bygg, Thansen og Kiwi på andre siden av RV80.

Kontakt oss

Kontakt oss

Otto K. Blix Hulbak

Partner – myndighetskontakt.

otto@fazenda.no
+47 93 03 11 02

Les mer om Otto
Otto har vært i Fazenda siden 2014. Han har bakgrunn fra DTZ Realkapital (nå Cushman & Wakefield Realkapital) hvor han var i syv år. Her arbeidet han med rådgivning i utviklingsprosjekter for selskap som ExxonMobil, Rolls Royce Marine, Umoe AS og Hafslund ASA. I Fazenda leder han utviklingsavdelingen, og arbeider særlig med tomteerverv, reguleringssaker og annen myndighetskontakt.

Arne Bertelsen

Prosjektleder Utbygging

arne@fazenda.no
+47 41 43 10 03

Les mer om Arne
Arne har vært i Fazenda siden 2017. Han har tidligere arbeidet 7 år innenfor Merkantilbygg konsernet hvor han blant annet bygget opp Frogner House Apartments, og gjennomførte flere større rehabiliterings prosjekter. I Fazenda er han hovedsakelig ansvarlig for planlegging og gjennomføringen av utviklingsprosjektene

Petter Jacobsen

Akkvisisjon og utleie

petter@fazenda.no
+47 40 55 18 88

Les mer om Petter
Petter har vært i Fazenda siden 2019. Han har bakgrunn fra byggebransjen, hvor han har arbeidet som totalentreprenør på både offentlige og private byggeprosjekter.Tidligere har han også jobbet innen både it – og core management bransjen. I Fazenda jobber han med tomteerverv, prosjektledelse og leietakere.

Ta gjerne kontakt dersom du har en eiendom eller tomt med utviklingspotensiale

Kontakt oss