Skip to main content

Kontakt oss

Vi ønsker å høre fra deg

Kontakt

Postadresse:
Postboks 1421, Vika, 0115 Oslo

Besøksadresse:
Bryggegata 9, 4.etg. 0250 Oslo

  Fazenda Utvikling

  Otto K. Blix Hulbak

  Partner – myndighetskontakt.

  otto@fazenda.no
  +47 93 03 11 02

  Les mer om Otto
  Otto har vært i Fazenda siden 2014. Han har bakgrunn fra DTZ Realkapital (nå Cushman & Wakefield Realkapital) hvor han var i syv år. Her arbeidet han med rådgivning i utviklingsprosjekter for selskap som ExxonMobil, Rolls Royce Marine, Umoe AS og Hafslund ASA. I Fazenda leder han utviklingsavdelingen, og arbeider særlig med tomteerverv, reguleringssaker og annen myndighetskontakt.

  Arne Bertelsen

  Prosjektleder Utbygging

  arne@fazenda.no
  +47 41 43 10 03

  Les mer om Arne
  Arne har vært i Fazenda siden 2017. Han har tidligere arbeidet 7 år innenfor Merkantilbygg konsernet hvor han blant annet bygget opp Frogner House Apartments, og gjennomførte flere større rehabiliterings prosjekter. I Fazenda er han hovedsakelig ansvarlig for planlegging og gjennomføringen av utviklingsprosjektene

  Petter Jacobsen

  Akkvisisjon og utleie

  petter@fazenda.no
  +47 40 55 18 88

  Les mer om Petter
  Petter har vært i Fazenda siden 2019. Han har bakgrunn fra byggebransjen, hvor han har arbeidet som totalentreprenør på både offentlige og private byggeprosjekter.Tidligere har han også jobbet innen både it – og core management bransjen. I Fazenda jobber han med tomteerverv, prosjektledelse og leietakere.

  Fazenda Securities

  Gudmund T. Sørensen

  Partner

  gts@fazenda.no
  +47 90 06 10 48

  Les mer om Gudmund
  Gudmund etablerte Fazenda Gruppen i 2004. Han kom da fra direktørstilling i First Securities (nå Swedbank Securities). Før det jobbet han 7 år i DNB, hvor han blant annet var divisjonscontroller i Shipping og Konsernkunder samt ledet smallcap og eiendom i DNB Markets i 5 år. Han har også jobbet innen Amedia og fiskeriindustrien med endringsledelse.
  Les mer om Are
  Are Stray er partner i Fazenda Securities AS og siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Med bakgrunn fra prosessindustri begynte han å arbeide med eiendom og finans i Pareto Securities og Union Gruppen før han kom til oss i Fazenda i 2015

  Kristoffer Lorentzen

  Assosiate

  kristoffer@fazenda.no
  +47 97 79 72 93

  Les mer om Kristoffer
  Kristoffer jobber med analyse og transaksjonsrådgivning i Fazenda Securities, med særlig vekt på single-purpose eiendom. Han kom til oss i 2018 etter flere år som landslagsutøver i roing. Kristoffer er utdannet fra Handelshøyskolen BI og har bakgrunn fra ulike roller innen salg og rådgivning i Nordea Retail Banking og SATS.

  Lin E. Lynghaug

  CFO

  lin@fazenda.no
  +47 97 11 86 47

  Les mer om Lin
  Lin har en bachelor i Økonomi og administrasjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole (nå NTNU Handelshøyskolen). Hun har mange års erfaring som autorisert regnskapsfører i regnskapsbyrå. Lin har vært ansatt i Fazenda Gruppen siden 2013 og har i dag ansvaret for økonomifunksjonen i konsernet.

  Vi er kjent for å finne gode løsninger for alle parter

  Kontakt oss