Ferdigstilt

Ålesund kommune

UP-bolig

Prosjektfakta

  • Status: Ferdigstilt
  • Matrikkel: 201/515, Ålesund Kommune
  • Adresse: Parkgata 22, 6003 Ålesund
  • Areal: 2723 BRA
  • Formål: Bolig/Næring
  • Eiendomsmegler: Notar Ålesund
  • Ferdigstilt: 2020

Boligprosjekt UP-bolig – Ferdigstilt 2020

Utstillingsplassen Bolig i Ålesund (UP-bolig) består av 46 leiligheter og 1 næringsseksjon. Et fantastisk boligprosjekt med praktiske løsninger, elegante leiligheter og tidsriktig arkitektur. Tomten ligger sentralt i øvre sentrum og kan skilte med god utsikt over havna og Sunnmøre alpene.  

De fleste boligene var solgt da prosjektet ble ferdigstilt høsten 2020.

Kontakt oss

Kontakt oss

Otto K. Blix Hulbak

Partner – myndighetskontakt.

otto@fazenda.no
+47 93 03 11 02

Les mer om Otto
Otto har vært i Fazenda siden 2014. Han har bakgrunn fra DTZ Realkapital (nå Cushman & Wakefield Realkapital) hvor han var i syv år. Her arbeidet han med rådgivning i utviklingsprosjekter for selskap som ExxonMobil, Rolls Royce Marine, Umoe AS og Hafslund ASA. I Fazenda leder han utviklingsavdelingen, og arbeider særlig med tomteerverv, reguleringssaker og annen myndighetskontakt.

Arne Bertelsen

Prosjektleder Utbygging

arne@fazenda.no
+47 41 43 10 03

Les mer om Arne
Arne har vært i Fazenda siden 2017. Han har tidligere arbeidet 7 år innenfor Merkantilbygg konsernet hvor han blant annet bygget opp Frogner House Apartments, og gjennomførte flere større rehabiliterings prosjekter. I Fazenda er han hovedsakelig ansvarlig for planlegging og gjennomføringen av utviklingsprosjektene

Petter Jacobsen

Akkvisisjon og utleie

petter@fazenda.no
+47 40 55 18 88

Les mer om Petter
Petter har vært i Fazenda siden 2019. Han har bakgrunn fra byggebransjen, hvor han har arbeidet som totalentreprenør på både offentlige og private byggeprosjekter.Tidligere har han også jobbet innen både it – og core management bransjen. I Fazenda jobber han med tomteerverv, prosjektledelse og leietakere.

Ta gjerne kontakt dersom du har en eiendom eller tomt med utviklingspotensiale

Kontakt oss